Test Hitachi HDS721050CLA362

Da li ste i vi u dilemi kada kupujete proizvod poput hard diska, proizvod koji bi trebalo da bude pouzdan i kome poveravate na čuvanje ponekad i svoje najvrednije podatke? Da li postavljate sebi pitanje: “Koji hard disk kupiti?” Kako da znate da je neki disk “pravi za Vas” ili “najbolji”?

Test Hitachi 500GB - Data Solutions LaboratorijaNažalost, odgovora na to nema jer zahvaljujući današnjoj masovnoj proizvodnji, kvantitet hard diskova svakodnevno raste na štetu kvaliteta. Ipak, Data Solutions Laboratorija koja se već 10 godina uspešno bavi spašavanjem podataka sa hard diska koja se svakodnevno susreće sa sličnim pitanjima klijenata, odlučila je da pomogne svim korisnicima u izboru tako što je pokrenula projekat testiranja najprodavanijih hard diskova na tržištu i u odnosu na rezultate testova daje preporuku kojim korisnicima najviše odgovaraju njihove performanse.

Prvi hard disk koji smo testirali je HITACHI 500GB SATA-300 i naš zaključak je da je ovaj disk dobar izbor za prosečne korisnike koji od svog hard diska traže veći prostor za skladištenje velikih fajlova kao što su video i audio materijal ili slike.

Kompletan test Hitachi HDS721050CLA362 hard diska pogledajte na sajtu Data Solutions kompanije.

Nadamo se da će vam naši saveti biti od pomoći.
Hvala Vam što čitate naš blog!


"Citate zvanicni blog Data Solutions Laboratorije za spasavanje podataka sa hard diskova, memorijskih kartica i RAID nizova" - datasolutions.rs

Leave a Reply

%d bloggers like this: