Nano USB memorija i Tablet microSDHC kartica

Verbatim je predstavio svoje najnovije proizvode sa flash memorijom namenjene korisnicima tablet računara i smart telefona. Radi se o specijalnim adapterima koji  olakšavaju i ubrzavaju prenos podataka između uređaja, bez korišćenja računara.

Store ‘n’ Go Nano USB Drive sa Micro USB adapterom

Pametno rešenje za čuvanje podataka koje kombinuje USB memoriju kapaciteta do 32 GB sa micro USB adapterom kompatibilnim sa specifikacijom ‘On The Go’ (OTG). USB OTG omogućava spajanje memorijskih jedinica, miševa, tastatura i drugih dodataka na uređaj sa Androidom putem micro USB priključka. Korisnici tako mogu,  preneti ili prikazivati fotografije sa digitalnog fotoaparata direktno na tablet ili smart telefon sa Androidom. Kompaktan Nano USB Drive, koji je raširen među korisnicima automobilskih audio sistema, igračkih konzola i televizora, može se koristiti i kao bilo koja druga USB memorija. Micro USB adapter uključen je u paket sa Nano USB Drive-om, a naravno može se koristiti i samostalno, odnosno sa drugim uređajima, kad god se za to ukaže potreba.

Verbatim Nano USB drive

Tablet microSDHC Card sa adapterom za SD Card

Novi proizvod je i memorijska kartica pod nazivom «Tablet microSDHC Card» sa priloženim adapterom za SD kartice kako bi ponudio jednostavno rešenje za proširivanje memorije na kompatibilnim tabletima ili smart telefonima sa Androidom ili operativnim sistemom Windows 8. Ova microSDHC kartica kapaciteta 32 GB (u crvenoj boji) spada u sam vrh ponude i dolazi sa oznakama brzine Speed Class 10 i UHS-I Speed Class 1 i nudi odličan kapacitet i performanse optimizovane za HD video. Alternativno, korisnici mogu odabrati microSDHC karticu kapaciteta 16 GB (plavu) ili 8 GB (zelenu). Obe ove kartice takođe dolaze sa oznakom brzine Speed Class 10 i nude dovoljan kapacitet za čuvanje i deljenje videa, muzike i fotografija.

verbatima2

Nano USB memorija i Tablet microSDHC kartica su mini uređaji koji mogu biti vrlo korisni svakom korisniku savremenih tehnologija kao što su tableti i smart telefoni.

Izvor: Verbatim
Slike: Verbatim


"Citate zvanicni blog Data Solutions Laboratorije za spasavanje podataka sa hard diskova, memorijskih kartica i RAID nizova" - datasolutions.rs

Leave a Reply

%d bloggers like this: